Back to back toernooizeges voor de toekomstig nummer 1!

Vandaag staat de finale in Madrid op het programma. Het jonge Spaanse tenniswonder mag voor thuispubliek proberen om de titel te pakken. Hij zal het opnemen tegen de winnaar van vorig jaar, Zverev. De Duitser wist in de halve finale Tsitsipas te verslaan. Toch maakte Alcaraz meer indruk dit toernooi. Hij wist namelijk te winnen tegen zowel Nadal als Djokovic. Uiteraard is dit een zeer knappe prestatie, waar hij vandaag nog een schepje bovenop kan doen.

In tegenstelling tot Zverev, kan Alcaraz zeer tevreden zijn over zijn prestatie van 2 weken geleden. Hij won het toernooi in Barcelona, waar hij in de kwartfinale Tsitsipas versloeg. Zverev kon in eigen land zijn eerste wedstrijd niet winnen, waardoor het toernooi voor hem toch zeer teleurstellend was. Het feit dat de wedstrijd in Madrid gespeeld wordt, zal Alcaraz zeker helpen. De jonge sensatie krijgt heel veel steun van het publiek. Voor deze weddenschap moet Alcaraz 3 games meer hebben dan Zverev. Bij een overwinning in 2 sets lijkt dit bijna een zekerheid, maar ook in 3 sets is het goed mogelijk.

Live Betting NL - de #1 op live wedden