In deze wedstrijden vallen doelpunten!

Liverpool – Tottenham: beide teams scoren (1.63)

Een mooie odd voor twee teams die genoeg spelers rond hebben lopen met neuzen voor goals. In hun drie laatste onderlinge duels werd de line behaald. Daarbij speelde Liverpool een midweek wedstrijd tegen Villarreal. Beide teams moeten absoluut punten pakken met oog op het klassement. Wie dan ook op achterstand komt, zal niet te lang wachten om volop voor de aanval te gaan.

SCOOR €50 AAN FREE BETS!


AA Gent – KV Mechelen: meer dan 2.5 goals (1.60)

De Belgische play-offs: een fenomeen dat we liever kwijt dan rijk zijn. De nummers vijf tot en met acht van de reguliere competitie spelen onderling om een Conference League-ticket. Voor AA Gent heeft dit geen enkele meerwaarde; zij pakten de beker al en spelen sowieso Europa League.

Voor twee ploegen die graag aanvallen, en Mechelen dat ongelofelijk makkelijk doelpunten tegen krijgt, vind ik deze odd heel aantrekkelijk. In hun laatste drie onderlinge duels werden 12 doelpunten gemaakt, beide teams haalden deze line in 3 van hun laatste 5 wedstrijden.

Live Betting NL - de #1 op live wedden