GOAT in wording verslaat Djokovic!

Menig tennisfanaat hield vrijdagmiddag de agenda vrij om de wedstrijd tussen meester Nadal en leerling Alcaraz gade te slaan. En de meester werd, iets vroeger dan hij dat zelf gewild had, verslagen. Alcaraz speelde Nadal bij momenten van het kastje naar de muur met werkelijk formidabel tennis. De enige reden waarom hij een set verloor was een kleine enkelblessure waarvan hij TIJDENS de wedstrijd op zijn dooie gemakje herstelde. Om dan de derde set met sprekend gemak te winnen. Hoger kan het vertrouwen niet zijn.

€50 WELKOMSTBONUS BIJ DEZE NIEUWE BOOKMAKER!


In de volgende ronde staat met Novak Djokovic, nog steeds de nummer 1 van de wereld, alweer een knaller van een wedstrijd op het Madrileense programma. Voor het eerst ontmoeten ze elkaar, en Alcaraz heeft meteen een kans om de Serviër te verslaan.

Djokovic speelt tot dusver een nogal onzichtbaar seizoen. Zijn beste prestatie was de finale van het ATP Belgrado, waarin hij in eigen land relatief kansloos verloor van Rublev. Alcaraz daarentegen won al meerdere ATP-toernooien dit seizoen.

Statistieken terzijde: Alcaraz is gewoon on fire dit seizoen en wint elke wedstrijd met wervelend tennis. Gravel is zijn favoriete en zonder twijfel beste ondergrond. Djokovic heerst in lange rally’s, en dat is net wat Alcaraz o zo goed kan vermijden met zijn fast paced tennis en weergaloze winners. Mijn geld gaat hier altijd op de toekomstige Spaanse GOAT.

Live Betting NL - de #1 op live wedden