Burnley pakt door en houdt zicht op handhaving!

Vanmiddag staat er voor Burnley wederom een kraker op de planning in de strijd tegen degradatie. Burnley staat momenteel 16e met 2 punten voorsprong op nummer 18 Everton. Everton heeft wel een wedstrijd minder gespeeld waardoor Burnley het (nog) niet in eigen hand heeft.

Na de harde nederlaag bij Norwich werd trainer Sean Dyche de laan uit gestuurd om zo een mogelijk schokeffect te creëren. Dit heeft tot nu toe zeer goed uitgepakt. Na het vertrek van Dyche pakte Burnley 10 punten in 4 wedstrijden. Hierdoor is er nog hoop op handhaving bij The Clarers.

TOT 30 KEER JE INZET!


Tegenstander Aston Villa kent geen geweldig seizoen, in theorie zou de club van Steven Gerard nog kunnen degraderen al is dit niet het meest waarschijnlijke scenario. De club uit Birmingham staat momenteel 8 punten boven de degradatiezone. Van de laatste 6 wedstrijden wist Aston Villa alleen te winnen van hekkensluiter Norwich City.

Wij denken dat Burnley de goede vorm door zal zetten en voor eigen publiek vol voor de overwinning zal gaan. Om toch iets meer zekerheid in te bouwen spelen we Burnley wint, ongeldig bij gelijkspel tegen een odd van 2.23!

Live Betting NL - de #1 op live wedden