Sunderland zet eerste stap richting de Championship!

Vanavond neemt Sunderland het in de eerst halve finale van de play-offs voor promotie naar de Championship op tegen Sheffield Wednesday. Na de tweestrijd tegen Sheffield Wednesday wacht een mogelijke tweestrijd tegen Wycombe Wanderers of Milton Keynes Dons.

Sunderland is in goede vorm en verloor geen van haar laatste 13 wedstrijden. Mede hierdoor werden de play-offs bereikt, the Black Cats eindigden dit seizoen met 84 punten op een 5e plaats.

Tegenstander Sheffield Wednesday is dit seizoen op een 4e plaats geëindigd met 85 punten. In de competitie won Sunderland thuis met 5-0(!) van Sheffield Wednesday. Sunderland is thuis sowieso erg sterk, 51 van de 85 punten werden in eigen stadion gepakt.

Wij denken dat Sunderland in eigen huis zal gaan winnen van Sheffield Wednesday! 

Live Betting NL - de #1 op live wedden