De prins van Monaco helpt zijn team naar de overwinning!

Lille – Monaco: Monaco wint odd 1.84

De vorm van Lille is zeer slecht. Ze haalden slechts 5 punten in hun laatste 6 matchen. Dit in tegenstelling tot Monaco. Zij zijn aan een geweldige reeks bezig van 21 op 21. Hierdoor is de ploeg van Clement nog volop in de running voor een Champions League ticket. De reeks van 7 overwinningen begon met een knappe 3-0 overwinning tegen de kampioen van Frankrijk, PSG. Lille speelt nergens meer voor. Ze staan in de middenmoot, en dat zal niet meer veranderen. Het verschil met de nummer 5, dat recht geeft op de kwalificatie voor de conference league, is 9 punten. Met nog 3 matchen te gaan, en 4 ploegen tussen hun, is dit een onmogelijke zaak. Monaco zal dus gemotiveerder aan de start komen dan de spelers van Lille. Dit gecombineerd met de vorm van beide ploegen denken wij dat Monaco de overwinning over de streep zal trekken.

Ben Yedder scoort odd 2.08

In de winstreeks van Monaco scoorde Ben Yedder maar liefst 6 keer. We verwachten zoals hierboven uitgelegd dat Monaco zal winnen. Het vorig onderling duel eindigde in 2-2. Hierin wist Ben Yedder te scoren. We denken dat Monaco genoeg kansen zal krijgen, en Ben Yedder er eentje kan maken.