Ruim 3x je inzet voor Dessers die scoort!

Marseille – Feyenoord: Dessers scoort (3.10)

Vanavond staat er een belangrijke match op het programma voor Feyenoord. De Rotterdammers spelen in Marseille, voor een ticket in de finale van de Conference League. Dessers is momenteel topschutter in de Conference League met maar liefst 10 goals. Dit is zeer indrukwekkend voor de Nigeriaan die in het begin van het seizoen nog slechts bankzitter was. Door al zijn doelpunten is Cyriel de laatste tijd meer en meer belangrijk geworden voor zijn club, dit liet hij ook zien tegen Slavia Praag in de vorige ronde in de Conference League. Hij schoot met 2 doelpunten Feyenoord naar de halve finale. In de heenronde scoorde hij ook maar liefst 2x tegen Marseille. Een goal in Marseille is dus zeker niet onmogelijk. We verwachten een wedstrijd waarbij er veel kansen zullen vallen voor beide teams.