Sprookje eindigt voor thuisspeelster Sorribes Tormo

Sorribes Tormo- Pegula : -3.5 games Pegula ( 2.06)

Vanavond staat de wedstrijd Sorribes Tormo tegen Pegula op het programma. Sorribes is op dit moment sterk bezig in Madrid. Ondanks het matige spel won ze met 6-3/6-1 van Osaka, dit komt omdat Osaka met een blessure kampte en niet voluit kon gaan. In de 3de wedstrijd won de Spaanse nipt van Kasatkina met 6-4/1-6/6-3. De Russische verloor vooral van haar eigen. Ze maakte veel te veel fouten op gemakkelijke ballen. In de wedstrijd tegen Kasatkina verloor Sorribes Tormo maar liefst 9x haar opslag. Ook in haar eerste match verloor ze 6x haar opslag. We verwachten dat dit voorval opnieuw zal gebeuren tegen de Amerikaanse Pegula. Hierdoor zal Pegula de match snel willen aanpakken. De Amerikaanse verloor in totaal maar slechts 5x haar opslag in haar laatste 2 matchen op het WTA toernooi in Madrid. Pegula won deze matchen overtuigend. De nummer 14 van de wereld zal de Spaanse proberen te domineren en da match snel willen afmaken.