Een simpele overwinning voor de Serviër!

De vorm van Kecmanovic zit goed. Vorige week haalde hij de halve finale in München, waar hij met 2-6/ 7-6/ 6-4 verloor tegen Van de Zandschulp. De Serviër speelt goed tennis. Enkele weken geleden verloor hij nog in Miami heel nipt van het toptalent Alcarez (6-7/6-3/7-6).

Zijn tegenstander van vandaag is Bublik, getalenteerd, maar een slechte mentaliteit. Bublik was vorige week actief in Barcelona. Het duurde alleen niet lang, hij ging in de eerste ronde onderuit tegen Ruusuvuori met 6-3/6-1. De wedstrijden ervoor waren ook niet overtuigend. Zo had hij het moeilijk tegen Wawrinka, die in Monte Carlo zijn ATP-comeback maakte. De Kazak heeft met zijn service natuurlijk een wapen, maar op gravel is dit minder effectief. We denken dat Kecmanovic zijn vorm door kan trekken en zal winnen tegen Bublik. Als Kecmanovic wint in 2 sets lijkt dit een zekerheid, maar zelfs als het 3 sets worden is dit nog goed mogelijk.

Live Betting NL - de #1 op live wedden