Wedtips Anderlecht – Club Brugge | Bizarre odd voor Belgische grootmacht

De kampioenspoule in België is inmiddels onderweg. Zondag aan het einde van de dag staat het duel tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. De vorm van Brugge is opmerkelijk, de odds nog opmerkelijker.

Opmerkelijke vorm

Hoewel het sprookje van Royale Union SG voortduurt, is Club Brugge bezig aan een opmars. De ploeg waar onder andere Ruud Vormer, Noa Lang en Bas Dost actief zijn verkeert in bijzonder goeden doen. De laatste 9 competitiewedstrijden op rij werden allemaal gewonnen. Overigens niet alleen maar tegen laagvliegers. Zo werd bijvoorbeeld ook Genk aan de zegekar gebonden.

Club Brugge won de laatste 9 competitiewedstrijden op rij

Anderlecht vs. Club Brugge H2H

De confrontatie tussen Anderlecht en Club Brugge is er natuurlijk niet een die we voor het eerst zien. Deze ploegen hebben onderling al het nodige uitgevochten. Dat is de laatste jaren niet in het nadeel van Brugge. De laatste 4 ontmoetingen eindigden in gelijkspel. De huidige vorm van Club Brugge kan ditmaal wel eens doorslaggevend zijn.

Conclusie en wedtips

Het label ‘value’ mag wel op deze weddenschap geplaatst worden. Club Brugge is in goeden doen en won de laatste 9 wedstrijden. Bovendien doen de ploegen los van die vorm ook niet bijzonder veel voor elkaar onder. De hoge odds op Club Brugge zijn een raadsel. Daar gaan we van profiteren!

  • Dubbele kans: Club Brugge wint of gelijkspel (9/10 units) @1.46
  • Club Brugge wint (5/10 units) @2.45