PAK RUIM 11 KEER JE INZET!

West Ham – Arsenal: Arsenal wint odd 1.79

Arsenal lijkt de goede vorm terug gevonden te hebben. Ze staan in pole position voor een Champions League ticket, doordat ze de laatste 2 matchen hebben gewonnen. Dit waren zeer knappe overwinningen, tegen Chelsea en Man udt. West Ham verloor afgelopen donderdag in de Europa League tegen Eintracht Frankfurt. Ze hebben dus veel minder rust gehad dan Arsenal, en zitten momenteel in een mindere vorm. De heenmatch werd in december 2-0 voor Arsenal. Wij denken dat de Gunners weer met de 3 punten gaan lopen.

Anderlecht – Club Brugge: Club Brugge draw no bet odd 1.98

Brugge wilt uiteraard kampioen worden, maar daarvoor mogen ze Union niet te ver laten uitlopen. Ze verkeren in een uitstekende vorm, van de laatste 10 wedstrijden in de competitie wonnen ze er 9. Anderlecht heeft een zeer slechte week achter de rug. Ze verloren de bekerfinale tegen Gent en verloren de eerste match van de play-offs tegen Union. Hierdoor is het kampioenschap eigenlijk onmogelijk geworden voor paarswit. We verwachten dat Brugge zeker niet zal verliezen. Bij een gelijkspel is dit een void.

Antwerp – Union: Union wint odd 2.17

Union is aan een fantastisch seizoen bezig. Het sprookje van de promovendus is nog steeds bezig, aangezien ze nog steeds op de eerste plaats staan. Vorige week begonnen ze goed aan de play-offs door met 3-1 Anderlecht te verslaan. Doordat Antwerp vorige week verloor tegen Brugge, lijkt Champions league niet meer mogelijk. In februari won Union nog met 0-2 op de Bosuil. Wij denken dat Union na deze speeldag nog minstens 3 punten voorsprong heeft, en dus vandaag wint tegen Antwerp.

Marseille – Lyon: btts odd 1.49

Dit duel is er eentje tussen 2 Franse grootmachten. De 8ste plaats voor Lyon is dan ook zeer ondermaats. Marseille is aan een zeer goed seizoen bezig. Dat vertaalt zich ook in het klassement, waar ze op de 2de plaats staan. Marseille wist de afgelopen 12 matchen telkens te scoren. In 9 van die 12 matchen wist de tegenstander ook te scoren. Lyon wist in 8 van de laatste 10 matchen te scoren. De tegenstanders van Lyon wisten in 9 van die 10 matchen het net te vinden. Beide ploegen scoren dus bijna elke match, maar krijgen er ook vaak eentje binnen. In de laatste 5 onderlinge wedstrijden, gebeurde het 4 keer dat beide ploegen scoorden. We denken dus dat dit vandaag weer zal gebeuren.