Wedtips Ajax – PEC Zwolle | Gigantische odd voor één schot van Ajacied

Ajax heeft al twee prijzen verspeeld, maar er is nog altijd zicht op een laatste prijs: het kampioenschap. De Amsterdammers staan 4 punten voor op PSV en mogen geen misstap meer maken. Een overwinning voor de Amsterdammers levert je met 1.12 weinig op, maar er is een weddenschap die je wel een mooi bedrag oplevert!

Ajax – PEC Zwolle

Ajax ontvangt in de eigen ArenA PEC Zwolle. De thuisploeg strijdt voor de titel, terwijl de bezoekers er alles aan doen om ook volgend seizoen op het hoogste niveau actief te mogen zijn. Een wereld van verschil. Je zou daarbij verwachten dat de Amsterdammers goede resultaten neerzetten en dat in Zwolle het tegengestelde gebeurt. Niets is minder waar de laatste weken.

Bij Ajax zijn ze aan het knoeien de laatste weken. De punten worden nog wel binnengesleept, maar vraag niet hoe. Nipte overwinningen op Sparta Rotterdam en N.E.C., meer woorden moet je er niet aan vuil maken.

Ondanks de moeizame periode bij de Amsterdammers is er één speler in het bijzonder die de laatste weken aan zijn statistieken werkt. De naam is Ryan Gravenberch.

Ryan Gravenberch: lange neus naar de criticaster

Het lijkt erop dat de Ajax-middenvelder de criticasters eens flink de mond wil snoeren. Geruime tijd was er commentaar op Gravenberch. De jonge middenvelder zou de trekker niet vaak genoeg over halen, zijn schot zou niet goed genoeg zijn en de middenvelder zou te weinig scoren. 

Het antwoord van Gravenberch was duidelijk. Tegen Cambuur redde de middenvelder 3 punten met een vlammend schot en sindsdien staat het vizier op scherp. In de laatste 7 wedstrijden die Gravenberch speelde, schoot hij in 6 daarvan minstens 1 keer op doel. De odd voor één schot op doel? Maar liefst 2.37!

Gravenberch schoot in 6 van de laatste 7 wedstrijden op doel

Conclusie en wedtips

Ajax heeft de focus vol op de titel. Andere prijzen zijn verloren gegaan en dit is het enige dat de Amsterdammers nog kan redden. Er mag geen fout gemaakt worden en iedere tegenstander moet aan de zegekar gebonden worden. Dat betekent aanvallend voetbal en veel kansen creëren. Als er iemand de laatste weken heeft laten zien daaraan mee te willen doen, is het Ryan Gravenberch wel. De middenvelder schiet nagenoeg iedere wedstrijd op doel en de odd blijft onverminderd hoog.

  • Ryan Gravenberch meer dan 0.5 schoten op doel (6.10 units) @2.37 
Live Betting NL - de #1 op live wedden