Een duel tussen twee Spaanse veteranen!

Beide heren hebben dit jaar al veel matchen gespeeld op gravel. Ramos zal zeker tevreden zijn, aangezien hij in Argentinië al ATP-titel heeft behaald. Verdasco won dit jaar op gravel bijna steeds 1 ronde, waarna hij werd uitgeschakeld. Ramos wilt zijn prestatie van vorig jaar herhalen. Toen won hij namelijk de titel in Estoril. De nummer 31 van de wereld won al 2 matchen dit toernooi. Hij won 5-7/6-1/6-2 tegen Kwon en 6-4/3-6/6-4 tegen Thompson. Verdasco won zijn enige match dit toernooi tegen Cuevas. De oude Spanjaard werd uitgeschakeld in de kwalificatie, maar doordat Schwartzman zich terugtrok, werd hij lucky loser. De laatste 3 onderlinge resultaten eindigde allemaal op een 2-0 score voor Ramos. Wij denken dat Ramos zijn niveau van de laatste 2 sets tegen Kwon opnieuw zal halen, en te sterk zal zijn voor Verdasco.