De thuisspeler verdubbelt je inzet!

Otte heeft gisteren een verrassende zege geboekt tegen Opelka. Dit was een knappe zege, aangezien de Amerikaan eerder dit jaar zijn eerste ATP-titel op gravel heeft behaald in Houston. De Duitser behaalde vorige week in Belgrado de kwartfinale, waar hij in een spannende match verloor tegen Fognini. Ook speelt Otte voor thuispubliek, waar hij zeker steun van zal krijgen. Hij is, door de vroege uitschakeling van Zverev, de enige Duitser in dit toernooi.

Tabilo kwam in het hoofdtoernooi als lucky loser, nadat hij zijn laatste kwalificatiematch verloor tegen Lehecka. In zijn eerste kwalificatiematch had de Chileen het zeer moeilijk tegen de nummer 208 van de wereld, Tabilo won met 5-7/7-5/6-3. Gisteren heeft hij gewonnen tegen Gaston. De Fransman gaf op in de derde set, dus het was weer niet overtuigend. Deze 2 heren troffen elkaar vorige week nog in Belgrado. Toen won Otte met 6-0/6-3. Ik verwacht niet dat het vandaag weer zo makkelijk zal gaan, maar als Otte in 2 sets kan winnen, is dit bijna een zekerheid. Wanneer het 3 sets worden, is deze nog steeds goed mogelijk.

Live Betting NL - de #1 op live wedden