NBA Picks: Mavs maken het af in Utah en Harden underperformt!

UTA Jazz – DAL Mavericks: DAL wint (DAL leidt series met 3-2) (1.90)

Aan het begin van deze series veranderden de odds plots volledig: Dallas ging van favoriet naar underdog door het uitvallen van Luka Doncic. Toch wisten de Mavericks, met een uitstekende Jalen Brunson, een 2-1 voorsprong bijeen te spelen. De laatste 2 games keerde Doncic terug; hij scoort gemiddeld 31.5 punten.

Utah zit dus met een probleem en lijkt nog moeilijk een antwoord te vinden op Dallas. In game 4 kropen ze nog door het oog van de naald, maar vooral in game 5 werden ze volledig weggespeeld door Dallas. Een blowout (102-77) was het gevolg.

Het is ondertussen duidelijk dat Dallas het betere team van de twee is, en ze zullen het niet nalaten om vannacht al hun plaats in de volgende ronde te verzekeren.

€250 CASINOBONUS BESCHIKBAAR


TOR Raptors – PHI 76ers: James Harden onder 36.5 P/R/A (1.80)

Een van NBA’s beste spelers van de laatste generatie – zijn crossovers doen de tegenstand letterlijk omver tuimelen – en toch een slechte play-offreputatie. Het is het onfortuinlijke lot van James Harden, maar er zit wel waarheid in. Deze line haalde hij in slechts één van de 5 voorgaande games tegen Toronto, en dat was in game 1 waar Philadelphia een uitzonderlijk sterke partij speelde.

Ondertussen is deze wedstrijd volledig in het voordeel van Toronto aan het keren: de 3-0 voorsprong voor de 76ers is ondertussen geslonken naar 3-2, de storyline waarbij Toronto de ultieme comeback maakt, iets wat nog NOOIT eerder gebeurde in de NBA, leeft bij velen.

In game 6 genieten de Raptors van het thuisvoordeel, en dat betekent in de play-offs vooral een sterkere defence. Shots worden vaker geblockt, de speler in balbezit wordt meteen onder druk gezet, en dat een hele wedstrijd lang. Dat in combinatie met het feit dat Harden deze stat gewoonweg niet haalt in deze series, zijn genoeg reden om hier geld op te zetten.