Diez en Auger-Aliassime stoten door naar volgende ronde!

Diez – Mochizuki: Diez wint (1.62)

In het Mexicaanse Morelos neemt Canadees Diez (ATP 277) het in de 1/8e finale op tegen de Japanner Mochizuki (ATP 416). Ook in de vorige ronde stond Diez tegenover een Japanner, Nakagawa (ATP 508). Een wedstrijd die hij zonder problemen won: slechts 3 games werden niet gewonnen.

En Diez doet het goed tegen spelers die lager staan op de ATP-ranking. Hij verloor in 2022 slechts drie keer van lager gerankte spelers, en dat waren allemaal wedstrijden op het begin van het jaar. Mochizuki moest al drie rondes doorstaan om in deze 1/8e finale te geraken, waarin er twee driesetters gespeeld werden. Vermoeidheid kan hem hier dus zeker parten spelen.

100% ODDS BOOST BESCHIKBAAR!


Auger-Aliassime – Taberner: Auger-Aliassime wint (1.32)

Na een heel sterke februarimaand, waarin hij ATP Rotterdam won en de finale van ATP Marseille nipt verloor van Rublev, kende Auger-Aliassime een dipje met wat mindere resultaten. Hoog tijd dus voor het Canadese toptalent om, met nog een maand te gaan voor Roland Garros, nog eens ver in een ATP-toernooi te geraken.

Tegen Taberner won hij een week geleden nog in Barcelona. Daar deed Taberner het, in eigen land, lang niet slecht: hij schakelde onder meer Korda uit. Maar Auger-Aliassime is een maatje te groot voor Taberner, en dat zagen we ook in die 1/16e finale in Barcelona.

Live Betting NL - de #1 op live wedden