Deze topspits staat al 3 wedstrijden droog en wil daar verandering in brengen!

Leipzig – Rangers: Christopher Nkunku scoort (1.89)

Het is tot nu toe een mooi Europees verhaal voor Schotse traditieclub Rangers FC. Op weg naar deze historische halve finale – Schotland wacht al bijna 40 jaar op een Europese prijs – schakelden ze onder meer Braga en Dortmund uit. Donderdagavond trekken ze opnieuw naar Duitsland, al is Leipzig van een ander kaliber dan elke andere ploeg die de Rangers tot hier bekampt hebben.

In de kwartfinale tegen Braga zagen we al enkele pijnpunten bij de jongens van Giovanni Van Bronckhorst. Vooral in Portugal waren de Rangers gewoon niet goed, en creëerden ze amper doelgevaar. Tegen Leipzig zullen ze onder liggen, en de vrees om met een pandoering terug richting Schotland te vliegen is meer dan terecht. En de man die het vaakst scoort voor Leipzig is natuurlijk Nkunku.

Hij scoorde ‘al’ drie opeenvolgende wedstrijden niet, en zal erop gebrand zijn het verschil te maken in een wedstrijd met een hoge inzet als deze. Daarbij komt nog dat hij de strafschoppen op zich neemt. In zijn laatste Europese wedstrijd scoorde hij twee keer tegen Atalanta, en schoot hij drie keer op doel.

ODD TOT 30 KEER JE INZET!


Man. United – Chelsea: Chelsea ongeldig bij gelijkspel (1.60)

Manchester United zit diep, héél diep. De recente bommelding bij Harry Maguire, die sindsdien op de bank plaatsgenomen heeft, heeft de crisis allerminst geholpen. Ook uitspraken van coach Ralf Rangnick doen uitschijnen dat er in de nabije toekomst geen al te beste resultaten moeten verwacht worden.

Deel 1 en 2 van hun drieluik tegen Liverpool, Arsenal en Chelsea waren rampzalig: twee nederlagen met een doelpuntensaldo van 7 tegen 1. En tegen een vlot scorend Chelsea, die met niet al te veel druk deze wedstrijd kan aanvangen, wordt het allerminst gemakkelijk. Mijn tip? The Red Devils zoveel mogelijk faden tot het tegendeel bewezen wordt!