Ruim 2 keer je inzet in de eerste ronde van de ATP!

Kwon – Paire: Kwon wint odd 1.52

Soonwoo Kwon neemt het in Portugal op tegen Paire. De Fransman is getalenteerd, maar zijn mentaliteit is enorm slecht. Vorige week speelden ze tegen elkaar in Barcelona, waar Kwon met 6-4/6-4 won. Kwon verloor de tweede ronde met 2-1 tegen de uiteindelijke winnaar Alcaraz. Het was dus geen slechte prestatie, aangezien hij toch een set wist te winnen. Paire heeft er geen zin meer in, van de laatste 10 matchen die hij speelde, verloor hij er 9. De enige die hij wist te winnen was tegen de nummer 365 van de wereld. Wij denken dat Kwon weer te sterk zal zijn voor de Fransman.

Cressy – Evans: Evans wint -1.5 games odd 1.37

Beide heren spleen hun beste tennis niet op gravel. Het verschil is wel het grootst bij Cressy. Zijn service-volley tactiek werkt op gravel natuurlijk veel minder goed. De Amerikaan wist van zijn 4 gravelmatchen dit seizoen er slechts 1 te winnen, en dit was tegen de nummer 383 van de wereld. Ook Evans wist slechts 1 match van de 4 op gravel te winnen, maar dit was wel tegen nummer 58 Bonzi. Toch maakte Evans meer indruk met zijn resultaten, hij speelde bijvoorbeeld een zeer close match tegen Musetti. In het begin van het jaar won Evans al tegen Cressy, en dit was op hardcourt. We denken dat Evans zijn niveau gewoon te goed zal zijn voor Cressy.

Live Betting NL - de #1 op live wedden