Leeds United doet uitstekende zaken en neemt afstand van degradatieplekken!

Vanavond neemt Leeds United het in een uitwedstrijd op tegen Crystal Palace. De club uit Leeds staat momenteel 16e, 4 punten boven de degradatieplekken. Leeds heeft nog 6 wedstrijden te gaan en speelt daarin nog tegen Manchester City, Chelsea en Arsenal. De kans dat hier punten tegen gehaald worden, is niet erg groot. Daarom zijn wedstrijden zoals vandaag extra belangrijk om degradatie te ontlopen.

Crystal Palace staat op een 14e plaats met 37 punten uit 32 wedstrijden. Hiermee heeft de club van Patrick Vieira een voorsprong van 8 punten op de degradatieplekken. Palace heeft een minder moeilijk programma en zal hier en daar nog wel wat punten pakken om zich vervolgens te handhaven. De laatste wedstrijden stelde Palace teleur, er werd verloren van Newcastle en Leicester. Wel werd er begin van deze maand gewonnen van Arsenal.

Leeds United is de laatste weken op gang gekomen. In de laatste 4 wedstrijden werden er 10 punten gepakt. Dit heeft ertoe geleid dat de club nu een kleine voorsprong heeft opgebouwd op Everton, de ploeg op plaats 18 staat. Wij verwachten dat Leeds de goede vorm door zal zetten aangezien dit één van de laatste kansen is om punten te pakken. Om iets meer zekerheid in te bouwen, spelen we Leeds United ongeldig bij gelijkspel tegen een odd van 2.50!