Ruim 2x je inzet bij de start van de play-offs!

Club Brugge – Antwerp: Brugge wint (1.55)

De landskampioen van vorig jaar wilt druk zetten op leider Union. Club Brugge is in bloedvorm en heeft hun laatste 6 matchen overtuigend kunnen winnen. Ze wonnen telkens met 2 doelpunten verschil. Hierdoor kunnen ze met een goed gevoel aan de play-offs starten. Door het play-offs systeem, worden de punten gehalveerd waardoor Club Brugge nog maar slechts 3 punten achterstaat op leider Union. Zo kan het team van coach Schreuder nog vol voor de titel gaan. Dit zou uiteraard het seizoen doen slagen aangezien ze niet goed hebben gepresteerd in de beker van België. Club Brugge start de play–offs thuis tegen het matige Antwerp.  Het team uit Antwerpen heeft de afgelopen 3 uitmatchen in de Jupiler Pro Leaugue slechts 1 keer kunnen winnen. Ze hebben het moeilijk op verplaatsing en zeker in het Jan Brydel stadion. Het laatste onderlinge duel werd dan ook 4-1 voor Club Brugge. We verwachten een duel waarbij Club Brugge Antwerp overklast, en vol voor de overwinning gaat.

Union Saint-Gilloise – Anderlecht: Anderlecht of gelijk (1.58)

Met de Brusselse derby op de eerste speeldag van de Champions play-offs , is dit een zeer interessant affiche. Union had het op de laatste speeldag in eigen stadion zeer moeilijk tegen het gedegradeerde Beerschot. Het bleef 0-0 tot minuut 80, maar door het wangedrag van de supporters van Beerschot moest de match gestaakt worden. Hierdoor kreeg Union een 5-0 zege toegekend. Anderlecht is extra gemotiveerd na het verliezen van de bekerfinale. Ze verloren met penaltys tegen Gent. Het zeer ambitieuze team van trainer Vincent Kompany wil nog steeds voor de titel gaan om zo het seizoen toch doen slagen. Anderlecht heeft in de laatste 10 matchen van de Jupiler Pro league maar slecht 1x verloren. RSCA kan geen verlies veroorloven in de strijd om de titel. Hierdoor verwachten we een wedstrijd waarbij Anderlecht op zoek gaat naar een overwinning.