Marseille op weg naar de Champions League!

Marseille neemt het vanavond op tegen Reims. De vorm van Marseille spreekt voor zich. In de afgelopen 6 wedstrijden in de Ligue 1 wonnen ze maar liefst 5 keer. Ze verloren weliswaar nipt van de leider Paris Saint Germain met 2-1, maar dit is natuurlijk een ander niveau dan Reims. Marseille wist tijdens deze 5 overwinningen elke keer minstens 2 keer te scoren. In tegenstelling tot Marseille is Reims zeer wisselvallig bezig. Ze staan 13de, en hebben in de laatste 6 wedstrijden maar 2 keer kunnen winnen. Op dit moment is de ploeg uit Reims zo goed als zeker van behoud, terwijl Marseille nog een paar punten nodig heeft om zeker te zijn van een plaatsje in de top 2, dat Champions League beloofd. De ploeg van Sampaoli is aan een uitstekend seizoen bezig, waarbij ze ook nog steeds actief zijn in de Conference League. We verwachten dat Marseille de goede vorm kan doortrekken en een zege behaalt.