Deze thuisploegen doen vandaag gooi naar het kampioenschap!

Club Brugge – Antwerp FC: Club Brugge wint (1.50)

De Belgische play-offs gaan vandaag van start en Club Brugge, aan het begin van het seizoen de gedoodverfde favoriet, heeft drie punten goed te maken op leider Union. En of de jongens van Alfred Schreuder in een goede flow zitten: 24 op 24 om het reguliere seizoen af te sluiten, en elk van die wedstrijden werd met minsten 2 doelpunten verschil gewonnen.

Ook Antwerp werd eind februari met 4-1 terug naar huis gestuurd. In die wedstrijd zagen we een groot verschil aan creativiteit, duelkracht en scorend vermogen tussen deze beide ploegen. En Antwerp ziet er gewoon al een hele tijd niet goed uit. The Great Old heeft het tegenwoordig élke wedstrijd moeilijk, elke gewonnen wedstrijd in de laatste maand kon evenwel de andere richting op gegaan zijn. Club Brugge wint hier.

250 EURO CASINOBONUS


FC Copenhagen – Randers FC: FC Kopenhagen wint (1.52)

In Denemarken zijn we al aan speeldag 5 van de play-offs toe. Leider en favoriet Kopenhagen ontvangt het kneusje van de groep, Randers. Randers staat 6e, laatste dus, met 4 op 12. En vandaag punten pakken tegen een ploeg die nog geen enkele thuiswedstrijd verloor dit seizoen, wordt heel moeilijk.

Daarbij komt nog dat dit een must win is voor Kopenhagen. Om de titel binnen te trekken, moet enkel Midtjylland afgehouden worden. Vandaag winnen betekent dat de comfortabele zespuntenkloof behouden wordt. Begin maart werd deze wedstrijd als eens afgewerkt, Kopenhagen won toen overtuigend met 3-0.