De Graafschap en FC Twente mogen 3 punten bijschrijven!

Helmond Sport – De Graafschap: De Graafschap wint (1.47)

De Graafschap gaat vanavond op bezoek bij hekkensluiter Helmond Sport. De Graafschap kent een zeer teleurstellend seizoen. De superboeren zijn terug te vinden op een 9e plaats met 51 punten uit 35 wedstrijden. Zolang Almere City de laatste periodetitel niet pakt, gaat de club uit Doetinchem wel deelnemen aan de play-offs voor promotie naar de Eredivisie.

Helmond Sport is terug te vinden op de laatste plaats van de Keukenkampioen divisie. Van de laatste 16 wedstrijden verloor de ploeg uit Helmond er 12! Omdat er niet gedegradeerd kan worden uit de Eerste Divisie, speelt Helmond Sport eigenlijk nergens meer voor.

De Graafschap is afhankelijk van de strijd om de vierde periodetitel. Toch zal de ploeg van Jan Vreman de wedstrijd tegen Helmond Sport willen winnen om te proberen om kwalificatie voor de play-offs in eigen hand te krijgen. Hiervoor moet NAC Breda op de ranglijst ingehaald worden. Momenteel is het gat tussen deze teams 4 punten. Wij denken dat De Graafschap wil proberen het seizoen zo goed mogelijk af te sluiten en de massaal meereizende uitsupporters wil trakteren op een overwinning!

ODDS BOOST TOT 30 KEER JE INZET!


FC Twente – Sparta Rotterdam: FC Twente wint (1.54)

FC Twente neemt het vanavond in de eigen Grolsch Veste op tegen het tegen degradatie strijdende Sparta. Twente staat op een knappe 4e plaats met 3 punten achterstand op nummer 3 Feyenoord. Op de laatste speeldag nemen deze twee ploegen het in een directe confrontatie nog tegen elkaar op. Twente kent een relatief makkelijker programma dan Feyenoord, de Rotterdammers spelen nog tegen PSV en ook staat het tweeluik tegen Marseille op het programma.

Sparta strijdt volop tegen degradatie en kwam de ingehaalde 6 minuten van afgelopen dinsdag zonder kleerscheuren door waardoor de laatste plaats is verlaten. Vorig weekend verloor Sparta kansloos in een directe confrontatie met concurrent Fortuna Sittard (3-0). De laatste weken kent Sparta zware tijden, van de laatste 6 wedstrijden werd er alleen gewonnen van Go Ahead Eagles terwijl de punten op dit moment enorm nodig zijn.

Twente verloor van de laatste 18 competitiewedstrijden maar 1 keer, dat was uit bij Ajax. Wij denken dat FC Twente, dat zich volledig op plek 3 kan richten, thuis eenvoudig afstand zal nemen van Sparta!

Live Betting NL - de #1 op live wedden