Mighty Mike pakt revanche!

Van Gerwen liet afgelopen weekend een goed niveau zien. In de 4 matchen die hij speelde, haalde hij 3 keer een gemiddelde van 102 of meer. In de halve finale verloor hij kansloos tegen Humphries, die een gemiddelde haalde van maar liefst 107, en een checkout percentage van 58%. Dan is het natuurlijk heel moeilijk om te winnen. Van Gerwen lijkt zijn oude vorm weer terug te vinden. Hij gooit de laatste tijd zeer goed, en staat dan ook eerste in de Premier League.

Nummer 2 van de wereld, Gerwyn Price, doet het niet zo goed in de Premier League. Hij staat slechts 6de, wat toch te laag is voor hem. Price heeft dit weekend niet deelgenomen aan de European tour 3. Hij gaf een walkover. Zijn niveau is de laatste weken redelijk, maar zeker niet het beste wat hij al heeft laten zien. We verwachten dat Van Gerwen revanche wil nemen voor de uitslag van maandag en een overwinning zal behalen.