Een makkelijke overwinning voor de finalist

Rublev – Lehecka: under 20.5 games odd 1.87

Rublev is uiteraard de favoriet in deze match. De nummer 8 van de wereld speelt met vlagen indrukwekkend tennis. Hij won in Monte Carlo zijn eerste ronde tegen De Minaur, maar verloor met 2-1 tegen het jonge talent, Sinner. Lehecka verloor in Monte Carlo met 6-3/6-4 tegen Goffin. Lehecka heeft zich via de kwalificatie moeten plaatsen voor het hoofdtoernooi. Met een 6-4/7-6 overwinning had hij het dus moeilijk tegen de nummer 143 van de wereld. In Marrakesh verloor hij tegen 6-4/6-4 tegen Djere. Tot nu toe heeft Lehecka het dus moeilijk tegen op papier betere spelers wanneer hij op gravel speelt. Als Rublev zijn niveau kan halen, gaat hij zeker een maat te groot zijn voor Lecheka. Als we het schema bekijken, zou Rublev normaal gezien de finale moeten halen. We denken dat Rublev geen lange set nodig zal hebben, als het 6-4/6-4 wordt, is deze lijn binnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden