Tennis picks: dubbele inzet bij winst Kalinina en Kecmanovic!

Kalinina – Petric: Kalinina wint (1.58)

Anhelina Kalinina is ‘hot’ in 2022, en niemand die het de Oekraïense niet gunt. Ze verloor dit jaar enkel van Jabeur en Swiatek. Van de kersverse nummer 1 van de wereld, Swiatek, wist Kalinina zelfs een set af te snoepen, iets wat de Poolse niet vaak overkomt.

In Istanbul treft ze de ervaren Petra Martic (WTA 60). De Kroatische draait al langer mee in het tennis, met als piek een 14e plaats op de wereldranglijst, maar zal het niet makkelijk hebben tegen Kalinina in vorm. Kalinina haalde opeenvolgend de 1/32e (Indian Wells), 1/8e (Miami), en kwartfinale (Charleston) en zal gebrand zijn op een resultaat in Istanbul.

DIKKE ODDS BOOST (30 KEER!)


Millman – Kecmanovic: Kecmanovic -2.5 games (1.26)

Carlos Alcaraz’ overwinning in Miami werd in de kwartfinale bijna teniet gedaan door ene Miomir Kecmanovic. De 22-jarige Serviër moest pas toegeven in een tiebreak in de 3e set. Om maar aan te tonen dat hij dit seizoen van iedereen kan winnen. In zijn 4 ATP-toernooi dit seizoen bereikte hij telkens de kwartfinale.

Het zou een stunt van formaat zijn als Millman hier de winst kan binnenslepen: de Australiër kabbelt naar fin de carrière toe en verloor in 2022 meer dan hij won.  En van zijn 21 (!) gewonnen wedstrijden dit seizoen, kon Kecmanovic slechts één keer niet de -2.5 games line halen. Een leuk extraatje dus.

Live Betting NL - de #1 op live wedden