Real Madrid en Paris Saint Germain op kampioenskoers!

Osasuna – Real Madrid: Real Madrid wint (1.67)

Real Madrid neemt het vanavond in een uitwedstrijd op tegen Osasuna. De Madrilenen kunnen, na het verlies van Barcelona maandag, het kampioenschap ruiken. Er moeten rare dingen gebeuren, wil Real Madrid zich niet tot kampioen van LaLiga kronen.

Osasuna staat op een knappe 9e plaats maar speelt eigenlijk nergens meer voor. De club heeft de laatste weken veel punten gepakt waardoor handhaving zo goed als zeker is. Van de laatste 6 wedstrijden werden er maar liefst 4 winnend afgesloten. Er werd alleen verloren van Barcelona en Real Betis wat geen schande is.

Real Madrid ontsnapte vorig weekend op bezoek bij Sevilla door een late winnende treffer van wie anders dan Karim Benzema. Real is met een zeer knappe reeks aan wedstrijden bezig, naast de plaatsing voor de halve finale van de Champions League ten koste van Chelsea, werd er van de laatste 13 competitiewedstrijden alleen verloren van Barcelona. Wij denken dat Real Madrid vanavond gewoon gaat winnen bij Osasuna!

€50,- WELKOMSTBONUS


Angers – Paris Saint Germain: Paris Saint Germain (1.49)

Het sterrenensemble van Paris Saint Germain neemt het vanavond in een uitwedstrijd op tegen Angers. De club uit Parijs staat een straatlengte voor op nummer 2 Marseille en de vraag is niet of maar wanneer de Parijzenaren zich tot kampioen van Frankrijk mogen kronen. Het verschil tot Marseille bedraagt maar liefst 15 punten.

Tegenstander Angers kent een lastig seizoen, de club moet nog vol aan de bak om handhaving veilig te stellen. Angers verkeerd niet in de grootste vorm, van de laatste 11 wedstrijden werd er maar 1 gewonnen. Wij denken niet dat de club uit Angers punten zal gaan pakken tegen het grote PSG.

Echter, PSG mist Lionel Messi vanavond en dat zal de reden kunnen zijn dat er nog een redelijk mooie odd op winst van PSG staat. Wij denken dat de andere vedettes de ploeg makkelijk bij de hand kunnen nemen en de winst binnen zullen halen. Wanneer Marseille thuis tegen Nantes punten laat liggen, wordt PSG vandaag zelfs al kampioen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden