Monaco op jacht naar Europees ticket!

Monaco – Nice: Monaco wint odd 1.80

Monaco neemt het vanavond op tegen Nice. Dit is een zeer belangrijke match voor een plaats in de top 4, dat Europees voetbal beloofd. Het momenteel 6de geklasseerde Monaco staat maar 1 punt achter op Nice, dat 4de staat. Voor Monaco is de boodschap duidelijk, ze moeten winnen. Een Europees ticket zou het seizoen van Monaco doen slagen. De afgelopen 4 matchen in de Ligue 1 hebben ze allemaal gewonnen. Het waren zeker geen makkelijke matchen. Ze wonnen overtuigend van het grote Paris Saint Germain met 3-0 en versloegen ook Rennes dat 3de staat met 2-3. Nice heeft de afgelopen 4 matchen in de Ligue 1 slechts 1 keer kunnen winnen. Ze verloren 2 uitwedstrijden en zijn dus totaal uit vorm, terwijl Monaco hun vorm te pakken heeft en opzoek is naar een overwinning.