Mighty Mike wint opnieuw met grote cijfers!

Van Gerwen- Dobey: Van Gerwen wint -2.5 legs odd 1.95

Van Gerwen haalt de laatste tijd weer vaker zijn oude niveau. Van de laatste 4 player championships won hij er 2. In de premier league doet hij het uitstekend, hij staat voorlopig aan kop! Afgelopen donderdag haalde Mighty Mike een gemiddelde van 105 en een checkout percentage van 38%. Hij verloor deze partij wel tegen Clayton, maar hij gooide ook zeer goed met een gemiddelde van 109 en checkout percentage van 66%. Als Van Gerwen zijn niveau haalt, is het geen probleem voor hem om gemiddeld 100 te gooien.

Hij speelt tegen Chris Dobey. Hij won gisteren 6-2 tegen O’Shea, maar beide heren speelde zeer slecht. Dobey haalde een gemiddelde van 84 en een checkout percentage van 21%, dit zijn slechte cijfers. Op het PDC WK liet Dobey mooie dingen zien, maar op de toernooien die volgde kon hij geen indruk maken. Bij de vorige European tour verloor hij maar liefst 6-0. We verwachten dat Dobey wel beter zal gooien dan gister, maar we denken dat Van Gerwen nog steeds veel te sterk zal zijn.

Live Betting NL - de #1 op live wedden