De Belgische trots wint ruim van de thuisspeler

Van den Bergh- Hopp: Van den Bergh wint -2.5 legs odd 1.75

De Belgische trots in het darten is natuurlijk Dimitri Van den Bergh, die op de negende plaats staat op de ranking. We hebben al vaak gezien dat wanneer deze man zijn niveau haalt, er ongelofelijke dingen gebeuren. Als we kijken naar zijn gemiddeldes, zitten deze toch vaak rond de 95 of meer. Bij de vorige European Tour schakelde hij een paar sterke spelers uit, waaronder Searle en finalist van het meest recente PDC WK Michael Smith.

Zijn tegenstander is de Duister Hopp. Hij is een matige speler, maar hij zal wel het thuisvoordeel hebben, aangezien het doorgaat in Duitsland. Hopp schakelde gisteren de Schot Soutar uit, maar zeker niet met geweldige darts. Het was vooral Soutar die zijn niveau niet haalde. Hopp haalde een gemiddelde van 88 en een checkout percentage van 22%. We verwachten dat dit veel te weinig gaat zijn tegen Van den Bergh, en dat de Belg dus met 3 legs verschil zal winnen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden