Tennis picks: money time in Monte Carlo zorgt voor veel games!

Met Roland Garros voor de boeg – nog één maandje geduld – zien veel tennissers het ATP-toernooi in Monte Carlo als de ultieme voorbereiding in aanloop naar het meeste prestigieuze graveltoernooi ter wereld. We hebben al toppers als Djokovic, Ruud en Tsitsipas aan het werk gezien en de eindconclusie is nabij: vandaag staan twee halve finales op het schema die wel eens spannend kunnen worden. Deze lines werden in élke kwartfinale gehaald!

100% ODD BOOST BESCHIKBAAR


Tsitsipas – Zverev: meer dan 20.5 games (1.34)

Iedereen die gisteren op welke manier dan ook geld op Tsitsipas had, slaakte zonder twijfel een zucht van opluchting toen de Griek de wedstrijd tegen Schwartzman over de streep trok. De kleine, vinnige Argentijn leek zowaar de comeback van de eeuw te maken en haalde de tweede set binnen na een 2-5 achterstand én matchpunten voor Tsitsipas. Tsitsipas moest in set 3 een 4-0 achterstand goedmaken, en deed dat zowaar. Een spektakelwedstrijd, waarbij de odds voor Tsitsipas op een gegeven moment 13.50 waren.

Een winnaar voorspellen hier is geen makkie, het enige wat we zeker weten is dat beide heren enorm aan elkaar gewaagd zijn. Deze line werd in hun laatste 3 duels heel makkelijk gehaald, en ook vandaag verwacht ik hetzelfde verhaaltje. Allebei moesten ze heel diep gaan in hun kwartfinale, Zverev won een driesetter tegen Sinner, en zullen koste wat kost de finale willen halen. Ik kijk alvast!

Davidovich Fokina – Dimitrov: meer dan 21.5 games (1.55)

In de andere halve finale twee spelers die we hier niet meteen verwachten hadden. Fokina bewees dat zijn overwinning tegen Djokovic niet enkel aan de mindere dag van de Serviër lag door zowel man in vorm Goffin als toptalent Fritz uit te schakelen.

De Spanjaard speelde nog niet zo lang geleden als eens op gravel tegen Dimitrov, en won een felbevochten wedstrijd met 2-0 in sets. Er werden toen 23 games gespeeld. Vandaag is de inzet van de wedstrijd een pak hoger dan een jaar geleden en beide spelers presteren boven de verwachtingen. Dimitrov bijvoorbeeld schakelde als underdog Hurkacz én Ruud uit. Een makkelijke overwinning lijkt voor geen beide een optie vandaag, wat veel games betekent.