NBA Daily: Mavericks missen Doncic en deze man moet die leegte vullen!

Onze player prop van gisteren ging pijnlijk mis: Clinton Capela viel net voor rust uit met een nare blessure aan de knie, en dat terwijl hij erg goed op weg was om onze bet binnen te trekken. Heel ongelukkig, maar vandaag proberen we opnieuw bij de eerste play-offwedstrijd van het seizoen!

DAL Mavericks – UTA Jazz: Spencer Dinwiddie +31.5 PRA (1.87)

Aan de Mavericks en Jazz de eer om vanavond in Dallas het startschot van de play-offs te geven! Utah is, ondanks het thuisvoordeel voor Dallas, favoriet en daar is maar één reden voor: de motor van de ploeg, Luka Doncic, liep in de laatste wedstrijd van het reguliere seizoen een kuitblessure op en trainde deze week helemaal niet.

Zijn vervanger vanavond? Spencer Dinwiddie. De Amerikaanse point guard kwam in februari over uit Washington en bleek een uitstekende toevoeging te zijn voor de Mavericks. Hij speelde dit seizoen al 3 keer tegen Utah, waar hij gemiddeld een PRA van 23 haalde, met Doncic op het veld. Vanavond moet hij de stats van Doncic voor zich nemen, en in een ‘favorable match-up’ moet dat zeker lukken.

In de twee wedstrijden die hij dit seizoen speelde zonder Doncic op het veld, kreeg hij gemiddeld 36 speelminuten én haalde hij een PRA van 36 en 45! In game 1 van de series krijgt Spencer de ultieme kans om het thuispubliek te tonen dat Dallas niet enkel Luka Doncic is.

Line is nog niet beschikbaar op BetCity maar komt later op de dag online!