Fourfold: Lazio en Tottenham winnen thuis!

Lazio Roma – Venezia: Lazio wint (1.64)

Maurizio Sarri en zijn manschappen zitten in een goede flow met 4 overwinningen uit hun laatste 5 duels in de Serie A. Zaterdagavond wacht met Torino een stugge tegenstander, al hebben Il Toro niets meer om voor te spelen. Op verplaatsing is Torino de slechtst scorende ploeg in de Serie A met 8 stuks in 15 wedstrijden. Lazio is dan weer de op één na best scorende ploeg op eigen veld. Onlangs nog won Lazio gemakkelijk van Genoa, Cagliari en Sassuolo: allemaal ploegen die moeilijk te breken zijn.

30 KEER JE INZET BIJ DE BEKERFINALE!


Tottenham – Brighton: Tottenham -1 Asian (1.83)

Een fantastische odd voor een ploeg die de laatste weken elke Premier League-ploeg van het kastje naar de muur speelt. Tottenhams’ doelpuntensaldo de laatste 7 wedstrijden? 25-5. Aantal gewonnen wedstrijden? 6 van de laatste 7, telkens met minimum 2 doelpunten verschil. Daarbij is winnen een absolute must in de strijd met rivaal Arsenal om een Champions League-ticket. Brighton knoopte na 6 nederlagen op rij aan met een overwinning in het Emirates Stadium van een ontstellend zwak Arsenal en lijkt me geen gevaar voor dit Tottenham. Een maand geleden pas werd het heenduel gespeeld, Tottenham won met 0-2 en Brighton kreeg geen enkel schot tussen de palen. Ik knal deze ook high stake als single bet!

Watford – Brentford: Brentford draw no bet (1.75)

Watford is aan een historische reeks bezig, al is die niet om over naar huis te schrijven. Al 9 wedstrijden op rij werd verloren op eigen veld. Vorige week nog gingen ze met 0-3 onderuit in een belangrijk duel tegen het bescheiden Leeds. Geen cadeau dus om net nu Brentford te ontmoeten, een ploeg die recent 12 op 15 haalt tegen onder meer Chelsea en West Ham. Met Christian Eriksen volledig fit, presteert de ploeg van Thomas Frank boven alle verwachtingen.

Dortmund – Wolfsburg: Dortmund -1 Asian (1.86)

Dortmund doet het thuis prima met 11 overwinningen en 3 nederlagen. Die nederlagen kwamen er tegen Leipzig, Leverkusen en Bayern. De tweede plaats lijk vast te liggen voor de Borussiërs, al zullen ze de aanhang nog een sprankeltje hoop willen geven op de titel door vandaag te winnen van Wolfsburg.

Live Betting NL - de #1 op live wedden