Arsenal houdt zicht op Champions League en Roterham United verliest niet in eigen huis!

Southampton – Arsenal: Arsenal wint (1.97)

Arsenal neemt het vanmiddag in het St. Mary’s stadion op tegen Southampton. De vorm van Arsenal is niet groots, de afgelopen twee wedstrijden werden verassend verloren van Crystal Palace en Brighton. Toch is de club van Arteta nog in de race voor plek 4 die recht geeft op deelname aan de Champions League.

Momenteel staat Arsenal 5e met 54 punten uit 30 wedstrijden. Op plek 4 staat Tottenham Hotspur met 57 punten uit 31 wedstrijden. Het doelsaldo van Spurs is wel een stukje beter dan dat van Arsenal. Later dit seizoen komen de twee grootmachten uit Londen elkaar nog tegen dus er zijn zeker nog kansen.

The Saints hebben zich zo goed als veilig gespeeld, het moet gek lopen wil de ploeg van Hasenhüttl volgend seizoen niet in de Premier League spelen. Southampton kent wel een dramatische vorm, de laatste 6 wedstrijden leverden maar 1 punt op. Vorige week werd Southampton in eigen huis vernederd door Chelsea en incasseerde het 6 goals. Al met al denken wij dat Arsenal hier gaat winnen!

30 KEER JE INZET BIJ DE FA CUP!


Rotherham United – Ipswich Town: Rotherham United ongeldig bij gelijkspel (1.60)

In de lagere regionen van het Engelse voetbal neemt Rotherham United het vandaag in eigen huis op tegen Ipswich Town. Rotherham staat op een 3e plaats met 80 punten uit 41 wedstrijden. Het gat naar plek 2, de plaats die directe promotie oplevert, bedraagt 3 punten. Momenteel staat MK Dons daar met 3 punten meer. MK Dons heeft wel een wedstrijd meer gespeeld.

Rotherham kent niet de beste vorm van het seizoen en verloor de laatste 3 wedstrijden. Tegenstander Ipswich kent een redelijk seizoen maar speelt eigenlijk nergens meer voor. Ipswich staat 9e met 65 punten uit 42 wedstrijden. Het gat naar de play-off plaatsen voor promotie bedraagt 8 punten, een gat wat in 4 wedstrijden onoverbrugbaar lijkt. Wij denken dat Rotherham thuis niet zal gaan verliezen omdat de belangen veel groter zijn dan de belangen van Ipswich.

Live Betting NL - de #1 op live wedden