Feyenoord en Marseille bereiken de halve finale van de Conference League!

Slavia Praag – Feyenoord: Feyenoord bereikt volgende ronde (1.80)

Vanavond neemt Feyenoord het in Praag op tegen Slavia Praag. Vorige week werd de knotsgekke heenwedstrijd gespeeld die uiteindelijk eindigde in 3-3. Feyenoord was een klasse beter in de Kuip maar door wat rare momenten wist Praag er toch een gelijkspel uit te slepen. Het meest discutabele moment was de 1-1 van Slavia waar het erg leek op hinderlijk buitenspel. Helaas is er bij deze wedstrijden geen VAR aanwezig. Slavia heeft over de hele wedstrijd 3 maal op doel geschoten en 3 maal leverde dit een goal op. Wij verwachten niet dat Slavia dit nog eens zal gaan lukken en denken dat Feyenoord het uit ‘’gewoon’’ af gaat maken.

PAOK Thessaloniki – Marseille: Marseille ongeldig bij gelijkspel (1.72)

Marseille was vorige week in de heenwedstrijd oppermachtig. Toch moest de Franse club een tegengoal incasseren maar verder heeft PAOK niks in kunnen brengen, er werd maar liefst 1x op doel geschoten. Marseille schoot daarentegen 9x op doel en het is dan ook niet verassend dat de keeper van PAOK de beste man was bij de Grieken. Marseille heeft haar laatste 7 wedstrijden winnend afgesloten en wij denken niet dat Marseille de wedstrijd tegen PAOK zal gaan verliezen. Sterker nog, wij denken dat Marseille deze wedstrijd gaat winnen. Door ongeldig bij gelijkspel te spelen tegen een odd van 1.72 te spelen, brengen we iets meer zekerheid in de bet.