Europese systeembet op donderdagavond

Slavia Praha – Feyenoord: meer dan 2.5 goals (1.58)

Een mooie odd voor twee ploegen die elkaar kansen gunnen. In de heenwedstrijd werd 27 naar doel geschoten, 9 keer ging de bal op doel. Een spectaculaire wedstrijd was het, die op 3-3 eindigde. En aan spektakel geen tekort als deze teams in Europa spelen. Wie alle wedstrijden van Slavia Praha in de knock-outfase zag (5 in totaal), heeft maar liefst 28 (!) doelpunten gezien. Bij Feyenoord is dat aantal al even onthutsend: 17 doelpunten over 3 wedstrijden. Meer moet niet hier niet over gezegd worden.

Rangers – Braga: beide teams scoren (1.83)

Het kan spoken in het Ibrox Stadium: de Rangers laten het zelden na om te scoren voor eigen publiek. Onder meer Dortmund kreeg er 2 om de oren, in een wedstrijd die op 2-2 eindigde. Braga scoorde in hun laatste 5 wedstrijden minstens één keer, en kreeg tegendoelpunten in 3 van hun laatste 5 uitwedstrijden.

Atalanta – Leipzig: Leipzig draw no bet (1.90)

De heenwedstrijd tussen deze teams was om van te smullen, een 1-1 eindstand deed geen recht aan het aantal gecreëerde kansen. Leipzig was de betere ploeg en liet het na om met een betere uitgangspositie naar Atalanta te trekken. Met die heenwedstrijd in gedachte én het feit dat de Duitsers de laatste weken o zo vaak scoren in de Bundesliga, zie ik ze hier als favoriet.

PAOK – Marseille: Marseille draw no bet (1.72)

Ook Marseille maakte het spannender dan nodig in de eerste leg van dit tweeluik: PAOK bakte er aanvallend werkelijk niks van, en verraste Les Olympiens kort na rust met een tegentreffer. Het verschil in kwaliteit is hier verschrikkelijk groot en ik zie geen wereld waarin PAOK wint van een Marseille dat slechts één goaltje voorstaat na de heenwedstrijd.

Live Betting NL - de #1 op live wedden