Tennis picks: GOAT in wording Alcaraz wint gemakkelijk!

Korda – Alcaraz: Alcaraz wint 0-2 in sets (1.71)

Met Carlos Alcaraz is opvolging voor Rafa Nadal verzekerd: elke tennisfan smult van het talent van de 18-jarige Spanjaard en dit seizoen is hij dé te kloppen man. Met enkel nederlagen tegen Nadal en Berrettini in 2022, schreef hij zowel het ATP Rio als ATP Miami op zijn naam. Ook in Indian Wells haalde hij de halve finale waar hij botste op Nadal in drie sets.

Die laatste twee indrukwekkende toernooi, Indian Wells en Miami, worden op hard courts gespeeld. In Monte Carlo keert kleikoning Alcaraz terug naar zijn favoriete ondergrond. Korda is de perfecte prooi om vertrouwen te tanken, de Amerikaan speelt geen sterk seizoen. In de laatste en enige ontmoeting won Alcaraz 3-0 in sets.

€50,- FREE BET


Delbonis – Zverev: meer dan 20.5 games (2.04)

Tegen Delbonis is Zverev, terecht, grote favoriet, al geven de bookies volgens mij niet genoeg krediet aan klei-specialist Delbonis. In 2022 won hij elk van zijn 5 wedstrijden op klei, over zijn volledige carrière haalt hij 383-211 win-loss.

Zverev speelt hier zijn eerste wedstrijd op klei van het seizoen en ik verwacht niet dat hij Delbonis het vanaf punt 1 moeilijk zal kunnen maken. In hun twee ontmoetingen werd deze line vlotjes gehaald, allebei die wedstrijden werden op klei afgewerkt.