Verdubbel je inzet met tennis!

Sonego – Ivashka: Sonego wint.

Sonego heeft een paar slechte resultaten achter de rug, maar dit was op hardcourt. Vandaag speelt hij terug op zijn favoriete ondergrond, namelijk gravel. Hij speelde eerder dit jaar al 2 toernooien in Argentinië en 1 in Brazilië. Daar versloeg hij bijvoorbeeld Djere met overtuigende cijfers (6-2/6-0). Ook speelde hij een 3-setter tegen gravelspecialist Schwartzman. Sonego werd vorig jaar uitgeschakeld door de nummer 3 van de wereld, Zverev, wat dus zeker geen schande is.

Voor Ivaska is het bijna een jaar geleden dat hij meedeed aan een graveltoernooi. Dit waren de kwalificaties van Rolland-Garros, waar hij in de eerste ronde werd uitgeschakeld. De laatste match van Ivashka dateert van 22/02, bijna 2 maanden geleden dus. Samenvattend denk ik dat Sonego vandaag te sterk gaat zijn voor Ivashka.

Lajovic – Dimitrov: over 19.5 games.

Beide heren wonnen zondag hun eerste ronde. Lajovic versloeg landgenoot Krajinovic met 2-0. Hij speelde met momenten zeer goed tennis, met veel diepe ballen. Met zowel zijn forehand als zijn backhand maakte hij veel winners. Dimitrov versloeg Basilashvili, die opgaf omdat hij problemen had met ademen. Lajovic heeft in al zijn 8 matchen sinds de Australian Open meer dan 19.5 games gehad, met maar liefst 5 3-setters. Ook Dimitrov heeft regelmatig langere matchen, en de gravel zal niet voor kortere matchen zorgen. Vorig jaar kende Dimitrov een zeer slecht gravelseizoen met slechts 3 overwinningen in 10 matchen. Ik verwacht dat het een match wordt met lange rally’s, waar een tiebreak zeker niet uitgesloten is.

Live Betting NL - de #1 op live wedden