Goffin wint voor odd 1.68!

Na een minder jaar heeft Goffin zijn gravelseizoen gestart met een toernooiwinst in Marokko. Daar schakelde hij onder andere Andujar en Coria uit. Dit zijn toch 2 mannen die je op gravel niet mag onderschatten. In de finale versloeg hij de Slovaak Molcan, die in zijn weg naar de finale Auger- Aliassime en Van de Zandschulp klopte. Als we kijken naar zijn vorige prestatie in Monaco, zien we dat hij de kwartfinale behaalde door onder andere Zverev te verslaan.

Daarentegen valt het gravelseizoen van Lehecka tot nu toe tegen na zijn goede prestatie in Rotterdam. In de challengertoernooien in Chili en Spanje kon hij niet overtuigen. Hij verloor in de kwart- en 16de finale, wat geen goede prestaties zijn voor in challengers. Lehecka deed ook mee in Marokko, waar hij verloor tegen Djere. Djere verloor dan weer tegen Molcan. Lehecka heeft zich via de kwalificatie geplaatst voor het hoofdtoernooi, maar ik verwacht dus niet dat hij verder gaat komen.

Live Betting NL - de #1 op live wedden