Daily NBA: LA Clippers winnen Play-In game in Minnesota

Eindelijk is het zover: de play-offs van de Amerikaanse NBA komen eraan. Na een lang seizoen, elk team speelt 82 games, komen nu pas de wedstrijden waar het écht om draait. Alles of niets.

Voor de play-offs echt van start gaan, spelen de nummers 7 t.e.m. 10 uit zowel west als oost een mini-toernooi tegen elkaar om te beslissen welke twee teams een plaatsje in de kwartfinales krijgen.

Daarbij horen Minnesota en de Clippers. Minnesota zal deze enkele wedstrijd thuis mogen afwerken omdat ze een plaats hoger eindigden in het reguliere klassement. Met de Clippers treffen ze geen makkelijke match-up, 3 van de 4 duels dit seizoen werden verloren.

VERZILVER €250 AAN FREE BETS!


Maar vooral de vorm en het basketbal die de Clippers de laatste tijd spelen zal coach Chris Finch zorgen baren. 5 gewonnen wedstrijden op rij waarbij zowel de starters als de bankzitters uitstekend performden. Vooral het duo Paul George-Normal Powell zou de Timberwolves wel eens veel schade kunnen berokkenen. George schiet zijn driepunters er de laatste weken in alsof het vrije worpen zijn, Powell speelde nog niet vaak met de Clippers en is toch al bepalend.

De odd hier is te mooi om te laten liggen, de winnaar van dit duel vermijdt de Phoenix Suns en gaat rechtstreeks naar de kwartfinale. Beide teams zullen dus voluit gaan.

Live Betting NL - de #1 op live wedden