Tennis picks: deze kerels winnen vandaag hun ATP-finale!

Molcan – Goffin: Molcan wint (1.73)

De finale van het ATP-toernooi in Marrakech is op z’n minst interessant te noemen. Met Molcan zien we aan de ene kant een jonge, kwieke speler aan het werk die pas z’n 2e ATP-finale speelt. Aan de andere kant de ervaren Goffin, die al seizoenen op rij zijn beste vorm niet terugvindt. Niemand verwachtte dan ook dat de Belg, ooit nummer 7 op de ATP-ranking, hier de finale zou halen. Op klei haalde hij de laatste seizoen dan ook een negatieve win-lossratio.

Het wordt zeker een spannende wedstrijd, al zijn er meerdere factoren die Molcan hier het voordeel geven. Zijn pad naar deze finale is gewoonweg indrukwekkend; met Van De Zandschulp, Djere en Auger-Aliassime schakelde hij maar liefst 3 favorieten uit. Molcan kon helemaal op het begin van het jaar ook al eens winnen van Goffin in hun enige onderlinge duel tot nog toe: op de hardcourts van Melbourne werd het overtuigend 2-0 in sets voor de Slovaak.

Isner – Opelka: Opelka wint (1.62)

En ook in Houston krijgen we een interessante (Amerikaanse) finale voorgeschoteld. Een waar leerling-meesterduel: Isner en Opelka kennen elkaar goed en hanteren een enorm gelijkaardige speelstijl. Twee ware servicekanonnen die evengoed in de NBA hadden kunnen staan. Isner meet 2m08, Opelka 2m11.

Met 36 lentes op de teller gaat Isner meer en meer naar het einde van zijn carrière toe, en dat zie je ook op de courts. Hij teert vooral op zijn opslag en vermijdt rally’s. Opelka, de leerling, is nog jong en beweegt meer. Hij won recent nog van Shapovalov, en ook Nadal kon enkel in tiebreaks winnen. De laatste 3 onderlinge duels werden door Opelka gewonnen. Opvallend: de 8 gespeelde sets eindigden allemaal (!) op een tiebreak. Meer dan 25.5 games (1.54) of meer dan 2.5 sets (2.28) zijn ook mooie value in deze wedstrijd.

Live Betting NL - de #1 op live wedden