Beste Belgische picks op laatste speeldag van het reguliere seizoen!

STVV – Standard: STVV wint (1.87)

De Kanaries mogen het reguliere seizoen afsluiten met een thuiswedstrijd tegen Standard. Jaar na jaar zijn de Rouches favoriet geweest in deze wedstrijd, maar dit seizoen loopt het net iets anders. Standard staat 14e en kon slechts 9 wedstrijden winnend afsluiten. De fans zijn het kotsbeu;  al meerdere keren werd er in een leeg stadion gespeeld wegens wangedrag. De verloren derby thuis tegen Seraing, een ploeg die op dat moment al 6 wedstrijden op rij niet wist te scoren, was de druppel.

STVV daarentegen is één van dé ploegen in vorm in de Jupiler Pro League. Een formidabele 20 op 24, met onder meer overwinningen tegen Union en RC Genk, is het resultaat. De Kanaries maken, mits een misstap van rivaal RC Genk, nog kans om hun seizoen wat langer te maken. De enige boodschap vanavond is dus winnen, en tegen een uitermate zwak Standard waar de motivatie al lang zoek is moet dat ongetwijfeld lukken. STVV won overigens de heenwedstrijd al met 1-2.

€250 AAN FREE BETS


Club Brugge – KV Mechelen: Club Brugge -1.5 Asian (1.89)

Op het juiste moment heeft Club Brugge hun topvorm teruggevonden. Met de play-offs voor de deur spelen ze tegenwoordig alle tegenstand volledig weg. Al 7 wedstrijden op rij wonnen ze, telkens met minstens 2 doelpunten verschil. Best indrukwekkend dus.

Als deze ploeg draait, zijn ze zonder twijfel de beste in België. Bijzonder veel kwaliteit in de kern, en winteraanwinsten Skov Olsen en Adamyan zijn nu al bepalend voor het ‘nieuwe’ Club.

KV Mechelen is een goede ploeg en verloor slechts één keer in hun laatste 10 duels. Puike prestatie, al moet gezegd dat geen enkele topploeg op de revue passeerde in die 10 duels. Recentelijk begint hun pijnpunt, de zwakke defensie, meer en meer blootgelegd te worden. Met gemiddeld bijna 2 tegendoelpunten per wedstrijd en al 7 wedstrijden op rij zonder clean sheet, houden de Malinwa-fans nu al hun hart vast voor wat komen zal. Club Brugge zal in eigen stadion overtuigend 3 belangrijke punten pakken: ik voorspel 3-0 of 3-1.

Live Betting NL - de #1 op live wedden