Nottingham Forest blijft winnen en FC Twente blijft in de race voor plek 3!

Nottingham Forest – Birmingham City: Nottingham Forest wint (1.55)

Vanmiddag neemt Nottingham Forest het in eigen huis op tegen Birmingham City. Nottingham Forest staat met 64 punten uit 38 wedstrijden 5e waarbij de directe concurrenten twee wedstrijden meer hebben gespeeld en momenteel maar 1 of 2 punten voorstaan. De ploeg uit Nottingham heeft alles in eigen hand om de play-offs voor promotie veilig te stellen.

Birmingham City is bijna zeker van nog een seizoen in de Championship. De club heeft 45 punten behaald uit 40 wedstrijden. Zoals het hele seizoen is de club uit Birmingham erg wisselvallig. Hier en daar wordt er een wedstrijd gewonnen maar van een goede vorm is zeker geen sprake.

Nottingham Forest kent een zeer goede reeks. Van de laatste 12 wedstrijden werd er maar 1 verloren en dat was nota bene tegen Liverpool. Wij denken dat Notingham Forest deze wedstrijd eenvoudig zal gaan winnen.

NEC – FC Twente: FC Twente wint (2.08)

Vanavond neemt NEC het in de eigen Goffert op tegen FC Twente. De club uit Nijmegen kent een geweldig eerste seizoen als promovendus en staat momenteel op een knappe 10e plaats. Na een reeks van 5 wedstrijden zonder winst wist de ploeg van Rogier Meijer vorige week 3 punten te pakken bij Cambuur.

FC Twente draait ook een geweldig seizoen onder trainer Ron Jans. De club uit Enschede is, samen met Feyenoord en AZ, nog vol in de race voor plek 3. Momenteel staat Twente 3 punten achter de 3e plek waar Feyenoord nu staat. Op het eind van het seizoen staat ook nog de directe confrontatie tussen Twente en Feyenoord op de planning.

Twente verloor maar 2 van de laatste 18 competitiewedstrijden. Die twee nederlagen werden geleden tegen PSV en Ajax wat geen schande is. Daarnaast hield Twente vorige week PSV nog knap op een punt. Al met al denken wij dat Twente in de race zal blijven voor plek 3 en de goede reeks door zal zetten!