Go Ahead Eagles brengt Willem II verder in de problemen!

Vanavond neemt Go Ahead Eagles het in de eigen Adelaarshorst op tegen Willem II. De club uit Deventer kent een geweldig eerste seizoen na de promotie naar de Eredivisie. De ploeg van Kees van Wonderen staat op een 10e plaats met 33 punten uit 28 wedstrijden, behaalde de halve finale van de beker en kan bijna spreken van handhaving.

Voor de club uit Tilburg, die 15e staat, ziet de wereld er heel anders uit. De ploeg van Hofland staat met 23 punten uit 28 wedstrijden 1 punt boven de 17e plaats die goed is voor directe degradatie. Daarnaast heeft Willem II 1 wedstrijd meer gespeeld dan nummer 17 Fortuna en 2 wedstrijden meer dan nummer 16 Sparta. Buiten de dramatische prestaties op het veld is het intern ook een puinhoop bij de Tricolores. Nadat Joris Mathijssen en Fred Grim al ontslagen werden, liet assistent Denny Landzaat de club vorige week in de steek door in deze fase van het seizoen te vertrekken naar Saoedi-Arabië.

Van de laatste 22 wedstrijden in alle competities wist Willem II er maar liefst 1(!) winnend af te sluiten. Daarnaast werden de laatste 9 uitwedstrijden verloren. Go Ahead Eagles heeft thuis 19 van de 33 punten gepakt met als uitschieter de 2-1 overwinning op Ajax. Al met al denken wij dat Go Ahead de punten thuis houdt en Willem II met een zware kater terugstuurt naar Tilburg.

Live Betting NL - de #1 op live wedden