Verdubbelaar: Feyenoord zet een grote stap richting de halve finale en West Ham United verliest niet!

Feyenoord – Slavia Praag: Feyenoord wint (1.66)

Feyenoord neemt het vanavond in de eigen Kuip op tegen het Tsjechische Slavia Praag. De club uit Rotterdam kent een uitstekende Europese campagne. In de poulefase werd eenvoudig de eerste plaats behaald door ongeslagen te blijven. Vervolgens werd Partizan Belgrado over twee wedstrijden gemakkelijk op zij gezet.

Slavia Praag is de huidige nummer 2 van de Tsjechische competitie en is nog volop verwikkeld in een titelstrijd met Viktoria Plzen en Sparta Praag. Europees kent de club ook een goed seizoen, na een tweede plaats in de poule werd Fenerbahçe in de play-offs knap uit en thuis verslagen waarna ook Lask Linz in de achtste finale eraan moest geloven: thuis werd er 4-1 gewonnen wat voldoende was om een 4-3 nederlaag in Oostenrijk te kunnen incasseren.

In de poulefase kwamen Feyenoord en Slavia Praag elkaar al tegen. In de thuiswedstrijd wist Feyenoord Slavia Praag met 2-1 te verslaan terwijl ze elkaar in Praag op een gelijkspel hielden (2-2). In een uitverkochte Kuip denken wij dat Feyenoord vol voor de overwinning zal gaan en gezien het klasse verschil zouden we dit ook mogen verwachten. Daarom zetten wij hier in op een overwinning van Feyenoord voor een odd van 1.66!

TOT €250 FREE BETS BESCHIKBAAR


West Ham United – Lyon: West ham United of gelijk (1.29)

West Ham United neemt het vanavond in de Europa League kwartfinale in eigen huis op tegen Lyon. De ploeg uit Londen kent een goede vorm, zo werden er afgelopen weekend weer 3 punten bijgeschreven na de overwinning op Everton. Verder werd Sevilla in de achtste finale van de Conference League zeer knap aan de kant gezet.

Lyon kent een minder succesvol seizoen. De ploeg van Peter Bosz staat momenteel op een teleurstellende 9e plaats waardoor het nog maar de vraag is of Europees voetbal via de competitie gehaald kan worden. Het gat naar Nice, de club die nu op de plek staat voor kwalificatie voor de Conference League, bedraagt 6 punten. In de achtste finale van de Conference League werd daarentegen wel Porto verslagen.

Wij verwachten dat West Ham deze wedstrijd voor het thuispubliek niet zal gaan verliezen. De club van David Moyes is al 6 thuiswedstrijden op rij ongeslagen en daarom spelen wij West Ham United of gelijk voor een odd van 1.29. Samen met Feyenoord wint, geeft dit een mooi verdubbelaar van 2.14!