Barcelona geeft vervolg aan Spaanse triomfen in deze Europa-systeembet!

Frankfurt – Barcelona: Barcelona wint (1.67)

Onder leiding van Xavi ging Barcelona een ware metamorfose door. We zagen allemaal hoe Real Madrid in het eigen Bernabéu helemaal zoek gespeeld werd, en tegen de nummer 9 uit de Bundesliga verwacht ik een gelijkaardig scenario.

Frankfurt schakelde in de vorige ronde knap Betis uit, maar inconsistentie is de rode draad dit seizoen voor de Duitsers. Vooral op eigen veld wordt weinig resultaat behaald, hun laatste wedstrijd tegen hekkensluiter Fürth eindigde op een brilscore. Barça daarentegen, met 8 overwinningen in haar 9 laatste wedstrijden, lijkt klaar om deze beker te winnen en heeft daar vanavond alle smaakmakers voor beschikbaar.

Marseille – PAOK: Marseille +1.5 goals (1.63)

Een mooie odd voor iets wat heel waarschijnlijk zal gebeuren. Tegen AA Gent kwam PAOK al heel goed weg, Gent morste met de kansen, en dit Marseille zou Gent voetballes geven. Payet & co scoorden minstens 2 keer in hun laatste duels. In de vorige ronde tegen FC Basel werd ook telkens tweemaal gescoord.

€250 CASINOBONUS


Bodo/Glimt – AS Roma: meer dan 2.5 goals (1.79)

Elke neutrale voetballiefhebber supportert vanavond voor Bodo/Glimt. De Noorse kampioen van vorig jaar verbaasde al meerdere keren in Europa en heeft zijn zinnen volledig op deze Conference League gezet. Een gemiddelde van 3.2 doelpunten per wedstrijd in Europa, wie kan nou geen fan zijn?

Deze teams zaten ook samen in de groepsfase, waarbij over 2 legs maar liefst 11 doelpunten vielen. De 6-1 blamage in Noorwegen zal Mourinho nog niet vergeten zijn. En al zal hij zijn ploeg tactisch beter opstellen vanavond, Bodo scoort altijd en als Roma er zin in heeft, kunnen ze dat omgekeerd ook.

Feyenoord – Slavia Praha: beide teams scoren (1.85)

Het regent doelpunten in zowel Rotterdam als Praag als er Europese wedstrijden gespeeld worden. Praha haalde deze line in haar 6 (!) laatste Conferencematchen, Feyenoord in haar 7 laatste wedstrijden tot Willem II dit weekend met 2-0 verslagen werd.

Beide defensies laten zich makkelijk in de luren leggen. Zo scoorde Partizan, dat in de groepsfase amper 6 keer scoorde in een groep met teams waar je nog nooit eerder van hoorde, maar liefst 3 keer tegen de Rotterdammers. De odd ligt gewoon te hoog hier, ook in de groepsfase bekampten deze teams elkaar en tweemaal werd aan beide kanten gescoord (2-2, 2-1).

Live Betting NL - de #1 op live wedden