Nottingham Forest mag blijven dromen van de Premier League!

Vanavond neemt Nottingham Forest het in eigen huis op tegen Coventry City. De club uit Nottingham is, na een slechte seizoenstart, nog volop in de race om zich te kwalificeren voor de promotie play-offs. Momenteel staat de club 1 punt achter de play-off plaatsen maar Nottingham heeft nog wel minimaal 1 wedstrijd tegoed ten opzichte van de concurrenten.

Tegenstander Coventry City draait een degelijk seizoen. Vorig seizoen, het eerste seizoen na de promotie naar de Championship, werd de club 16e en wist het zich vrij eenvoudig te handhaven. Coventry heeft zich ook nu al verzekerd van een extra jaar in de Championship en in theorie zijn de play-offs voor promotie naar de Premier League ook nog haalbaar. Hiervoor moeten er wel hele rare dingen gebeuren, in principe zal Coventry het seizoen ergens halverwege de ranglijst eindigen.

Nottingham Forest is vooral de laatste weken op dreef. In de competitie wordt de laatste weken vrij eenvoudig gewonnen en in de kwartfinale van de FA Cup werd Liverpool lang op 0-0 gehouden. Om de kwartfinale van de FA Cup te bereiken werden de Premier League clubs Arsenal (1-0) en Leicester (4-1) aan de kant gezet.

Coventry kent een mindere vorm in de laatste weken, van de laatste 7 wedstrijden werd er maar 1 winnend afgesloten. Al met al lijkt Nottingham Forest de torenhoge favoriet in deze wedstrijd en daarom spelen wij hier Nottingham Forest wint voor een odd van 1.97!