Fantastische odd voor 2 schoten van deze ervaren krijger!

Villarreal zal het met lede ogen aanzien hebben: de Beierse stoomtrein ramt maar door en door en maakt doelpunten bij de vleet. Na de demonstratie thuis tegen Salzburg (7-1), wisten de jongens van Julian Nagelsmann ook tegen Union Berlin en Freiburg telkens 4 keer te scoren. Niet tegen de minste ploegen dus.

In hun laatste 5 duels schoot Bayern 92 keer naar doel, een gemiddelde van 18.4. Thomas Müller mag dan al een dagje ouder zijn, hij nam er 10 voor zijn rekening. Ook tegen Salzburg werd deze line zowel in de heen- als terugwedstrijd gehaald, én minstens even mooi is dat de Duitser de 90 minuten telkens volmaakte.

Een heel hoge odd voor een speler die 4 van zijn laatste 5 wedstrijden minstens 2 keer het doel van de tegenstander bekampte, in een wedstrijd waar Bayern niet dezelfde fout als in Salzburg zal willen maken. Sturm und Drang vanaf de eerste minuut!