Daily NBA: Tatum (BOS) assists en underline in Utah!

CHI Bulls – BOS Celtics: Jayson Tatum +4.5 assists (1.89)

De Celtics zijn vanavond favoriet in Chicago en daar heeft Jayson Tatum een groot aandeel in. De forward van Boston scoort gemiddeld 27 punten per game en haalt gemiddeld ook 4,5 assists. Assists haalt hij de laatste wedstrijden gemakkelijk: al 4 wedstrijden op rij wordt deze line ruimschoots behaald met respectievelijk 7, 6, 6 en 6 assists. Tegen Chicago verwachten we een high scoring game, met veel assists dus.

UTH Jazz – OKC Thunder: minder dan 224 punten (1.58)

Oklahoma stelde in haar laatste wedstrijd heel wat bankspelers op: het tegenvallende seizoen zit er eigenlijk al op voor de Thunders. Veel punten van hun kant worden hier dus niet verwacht, zeker niet als je weet dat Utah Jazz één van de betere defensies van de NBA heeft. Daarbij komt nog dat de Jazz een back-to-back game spelen en waarschijnlijk enkele starters wat meer minuten rust zal geven.