NBA: picks of the day!

Brooklyn Nets – Houston Rockets: Kyrie Irving (BLY) meer dan 25.5pts (1.89)

Point guard Kyrie Irving is natuurlijk een van de drijvende krachten achter het succes van de Nets dit seizoen. Zowat iedereen die NBA verwacht een blow-out tegen Houston vanavond, en Irving zal daar zeker zijn aandeel in willen, na enkele mindere wedstrijden. In zijn laatste 4 schoot hij slechts 36% raak, toch haalde hij nog een gemiddelde van 23.5 punten. Over zijn laatste 10 wedstrijden is dat gemiddelde maar liefst 30.1.

Tegen de al uitgeschakelde Rockets die een overgangsseizoen kennen, krijgt hij de perfecte gelegenheid om het vertrouwenspeil terug omhoog te krijgen. Met 30.1 gemiddelde in zijn laatste 10, heb ik er vertrouwen in dat deze NBA-legende vanavond een bounce-back maakt!

€50 FREE BET


Minnesota Timberwolves – Washington Wizards: Anthony Edwards (MIN) +20.5pts (2.00)

De jonge shooting guard van de Wolves haalde in zijn laatste 4 wedstrijden 3 keer een gemiddelde van 24+ punten. Ook in de laatste ontmoeting met de Wizards boekte hij 25 punten voor de Wolves, en in eigen arena zie ik hem dat vanavond opnieuw doen.

Vooral het feit dat Washington het team is die in de laatste 7 wedstrijden de meeste punten van shooting guards tegen krijgt in de hele NBA, trekt mij hier over de streep. De odd ligt hoog omdat Anthony het recent moeilijker had tegen defensief sterke teams. Washington is dat niet, dus hier ligt mooie value!

(Anthony Edwards-line komt in de loop van de dag op BetCity!)

Live Betting NL - de #1 op live wedden